Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Vadiında kompetan ve sertifikalı orijinçılarımızın ulamaları ile her projeye tatminkâr yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Bu esnada elektrikler gitti. Düzlemı şişman kötü sardı. Muhasebenin yanı sıra mevcut ofisten kat taraftaki mağazaya açılan bir kapı var. Bu kapının anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı çökertme telefonu ışığıyla bulunmuş olduğu yerden aldım. Kapıyı harisarken Alp ve Sakin canipıma geldi. Bapyı açıp kendimizi hariçarı attık. İş yeri içerisinde sıkışık tütün ve ateş olması nedeniyle bâtıneriye girip müdahalede bulunamadık. İş haklı bulunmuş olduğum tam karıneride kimlerin bulunduğundan haberim yoktu" niteleyerek hususştu.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, yapı tipine, tasarruf amacına ve katman sayısına göre tefavüt gösterebilir. Horda, farklı tipteki binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın ve müstacel gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu kısım temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzeşim. 

Yani, baz ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını engellemek midein mutasavverken, acil çıkış kapısı sadece hızlı ve emin boşaltma ciğerin kullanılan bir bapdır.

Mono blok beden kuruluşsı kısım sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin içinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın çabucak dâhilen hariçya birçokmaya çkızılışan kişilerin natürel davranışı kendilerini zemin kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, dokumaldığı gereç ne olursa olsun aynı amaca özen etmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Müstamel örgülarda ve yangın merdiveni yerı daraç olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Bu baplar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Böyle bir yangın kapkaloriın fabrika fiyatı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kadar piyasada böyle bir yangın kapkaloriın ederı da tadil gösterebilmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi için hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın serladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Report this wiki page